Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Thursday, April 7, 2011

100 FOLLOWERS KE ATAS...!!! sila ambil ur award anda. :)

ASSALAMUALAIKUM...^_^



Create your own banner at mybannermaker.com!

terima kasih pada rakan2 yang sudi follow blog ezumie yang xseberapa ni..
ezumie sangat menghargainya...
insyaallah dalam masa terdekat ezumie akan buat satu contest 4 u all..
ada cadangan??huhuhuu..sila la beri cadangan..
ezumie dah de cdangan but mana tahu ada cadangan yang bernas dari korang lagi..huhuhu
pada followers 100 ke atas sila la ambil ye..sudi2 la ambil award yang xseberapa ni.. insyaallah mana yang ada banner ni ezumie akan terjah bloq korg dan buat pemilihan blog sape paling cute..ada hadiah tau..!!! ;)
kalau ade sesiapa nk kongsi atau umumkan pada rakan2 sila la ^_^
sbb pasni banyak game akan kita buat..insyaallah kalau diizinkan...salam ukhwah dr ezumie...

Love u all....~

p/s letak link anda disini untuk saya terjah~ ;)

43 comments:

Amiera Hilton said...

tahniah dear :)

♥ bella nabila ♥ said...

buat kamoo ! ahax !
http://yunabella.blogspot.com/2011/04/dapat-hadiah-lagi.html

ezumie esbarisma said...

thnks... tinggal kan link ye..

il ya na said...

tq dear, 1st time dapat award! ahah

ezumie esbarisma said...

tingaal link plez ^_^

nurul wany said...

ma kcih..:)

http://nurulwany91.blogspot.com

ezumie esbarisma said...

trima ksh.. ^_^

pyqah said...

thanx..hehehe ... sukenyer

ezumie esbarisma said...

sesame ^_^

..:::isainz:::.. said...

thanks

suka..suka..suka

ezumie esbarisma said...

same2 ^_^ hihihi

il ya na said...

ezumie,

http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/1st-time-dapat-award.html

tq byk2

ezumie esbarisma said...

sama2 ^_^ pemiliha akan dibuat nanti ye..huhuhu..

アヌム ちゃん~~ said...

arigatou nee~

ezumie esbarisma said...

HEHEHE ^_^ sama2

Atie Serina said...

hehe..t'harunye 1st time dpt award..tenkiu cik ezumie =)

ezumie esbarisma said...

sama ^_^

Anonymous said...

ha???

hydeelbravo said...

kih3...

ezumie esbarisma said...

uit..

ciknana said...

hye gurls...saya budak baru dalam dunia bloggers....meh la datang belog saya yang tak seberapa...

http://cikbibahyana.blogspot.com/

ezumie esbarisma said...

thnks ^_^

etiey.com© said...

tq

http://www.etiey.com

ezumie esbarisma said...

sama ^_^

anismelon said...

hehe...nanti join yup contest anis toh..tenks erk award nie..:)

anismelon said...

dah dah..anis dah wat entry award nie..weee..

nak promote g skali blog anis yg cumel nie..cumel kew...wahaha..

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/award1st-award-dari-ezumie.html

http://anismelon.blogspot.com/

ezumie esbarisma said...

HRHRH THNKS TAU ^_^

Cik Asma BLuppy said...

thanks..
1st time dpt:)

http://asmabluppy.blogspot.com

ezumie esbarisma said...

terima kasih tau ^_^

ibnubaba_04 said...

aku x paham cmne nk buat award ni??huhu

ezumie esbarisma said...

xpham nk copy ke nk buat award awk sndiri ni??haishh... hehe

ibnubaba_04 said...

ohh...klu nk tngok blog kreativ, xyah wt award ni xpe..dh mmg blog saya asal2 kreativ..hahaha(mood poyo)

ezumie esbarisma said...

mmg poyozzz hhahahhaa...

anismelon said...

anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html

ezumie esbarisma said...

ok ^_^

azizul said...

terima kasih,...

yeah aku dapat award,terima kasih | AZIZUL HAKIM

ezumie esbarisma said...

sama2 heheh ^_^ sy dh masukan link awk dh

senyumSOYA said...

maceh!! saya terima dgn hati terbuka..hik3~
salam kenal2~

~ Mr Ej ~ said...

http://aliclear.blogspot.com/

Sabihah said...

tq..tq...1st award ni sy bleh...exited plak...tq yerr..^_^

.m y z. said...

thank you yaa :D

ezumie esbarisma said...

WELCOME ^_^

✿❤Cik Izan❤✿ said...

thanks dear...^__^

http://izancraft.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!