Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Saturday, July 9, 2011

CONTEST : Aku dan sesuatu

sejuta rasa...sejuta impian.....

hai-hai...assalamualaikum... ezumie ingat hari ni nk buat contest. ezumie jemput semua rakan-rakan ezumie join contest ni...rase nak join??Senang je meh ikot syarat-syarat ni :-

  1. letak header ezumie diatas dan taip entry CONTEST:AKU DAN SESUATU.
  2. letak gambar anda yang anda rasa ada sesuatu disebalik gambar tersebut dan huraikan perngertiannya contoh: "this is my life...." (tak kisah berapa perkataan pun)
  3. tag 2 org rakan2 anda untuk join ini contest
  4. gambar yang ezumie rasa menarik dan kreatif serta pengertian yang amat mendalam akan terpilih.. (cewahhh...) hadiah adalah rahsia...
  5. dah siap?? letak kan link anda disini untuk ezumie terjah gambar-gambar anda yg kreatif itu. dan tarikh tutup adalah 4 ogos 2011

selamat join ^_^ (pastikan gambar ada boleh right klik)
gambo2 yg terpilih akan disiarkan dlm blog ini.. :)

27 comments:

Mrs. Farhan said...

awak, saya x faham la nak letak gmbr mcm mana.

ezumie esbarisma said...

letak gambar kt entry kamu.. dan letak link entry kamu dekat sini..nnt saya terjah blog kamu untuk tgk gambar awk kt blog awk ^_^

Mrs. Farhan said...

ooooo, tapi gambar apa2 pon x kesah ek??

wawa zulkafli said...

singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ezumie esbarisma said...

xkisah.janji gambar tu ade pengertian "aku dan sesuatu " :)

Mrs. Farhan said...

dah siap. saya buat kat blog contest sy.


http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/07/contestaku-dan-sesuatu.html

ezumie esbarisma said...

sy dh terjah..semua syarat dh lengkap ^_^

oPiE iSa said...

Hai. salam perkenalan. datang dr segmen bosh ben.. :)

Jom Singgah BLOG SAYA... :)

Entri Terbaru Saya :
1.Saya bergambar dengan artis korea
2.Masalah pengangguran

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

mrs.nn said...

macam menarik :)

einz miszmessy said...

einz nak join la............
t lau tenet baik einz upload gmbo yerk...sudi2 la singgah teratak einz~

enche Shalleh daughter's :) said...

saya telah join contest anda cik ezumie :)

http://mystyleweird.blogspot.com/2011/07/aku-dan-sesuatu.html

ezumie esbarisma said...

ye..ezumie akan singgah blog kamu.. ^_^

Niena Pengembara Ilahi said...

InsyaAllah akan join bila free ye awk, niena nk follow awk xleh lah sbb button follower hilang :/

ezumie esbarisma said...

aahh heran gak cmne leh hilang haishhh....jap2 nnt ezumie try tgk setting

Lulu Caldina said...

Weewit, lulu singgah sini...
Hai awak!! :)

ezumie esbarisma said...

heheh hai lulu..mari la join contest ezumie ^_^

einz miszmessy said...

einz da join~

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

jmput terjah!!!

Yana Dluvers said...

hey akak ,
jgn lupe join contest sy juga di blog sy

http://d-luvers.blogspot.com/

*tq

fiQ'Ra said...

salam, saya join ;)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/07/contestaku-dan-sesuatu.html

tqvm;)

Cik Rose Cute said...

Sis join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/contestaku-dan-sesuatu.html

*Syunathegadis* said...

hii.. wanna join this too :)
Hopefully ada rezeki :)

http://syunathegadis.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

PinKy MoMMa said...

adik..thanx invite sis ye ;)
kalau free nnt sis join ye yang..


eppy blogging!

Fieka Shafika said...

maksud contest ni kene amik gambar dengan something or ape2 gambar yg boleh memberi maksud mndalam pada kitaa??

Fieka Shafika said...

saya join.... saya da folo awak jugak :)

http://shashyasweetgal.blogspot.com/2011/07/fieka-join-contest-aku-dan-sesuatu.html

datang taw!

ezumie esbarisma said...

dh ezumie dh tgk ^_^

hanizeyecandy said...

Menarik juga. Will join later.

Nida said...

Salam buat EzuMie..

Kak Nida turut serta.. moga ada rezeki buat kami sekeluarga...ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/contestaku-dan-sesuatu.html

id follower: Nida

tq:)

p/s: kalau ada yg tertinggal bgtahu ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!