Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Thursday, July 7, 2011

BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH ?



hehe hari ni 3 kali ezumie update entry...kali ketiga ni special sikit.. segmen dari incit BEN kita.. sape xkenal dia kan...huhu...~baca entry ni mcm takot je kan yela ada org akan kritik blog kite tu..walaweyyy...... mantopp gini.. ~(ayun tgn ala2 cam usop willcha) hehe....

takpe..takpe..kritik ni dari pandangan yg positif ia membantu kita menaik tarafkan dari yg kurang memuaskan kepada baik...daripada baik dan teruss jadi terbaikkkk.....yeahhhhh!!!!!

ezumie terima apa saja kritikan yg membina dari korang..syg kamu semua (^_^)

siapa nak join segmen ni dan nak tahu syarat-syaratnya sila klik kat SINI ok.

44 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

saya suka blog ini...sorry tak pandai nak kritik...

ezumie esbarisma said...

ngee terima ksh... :') alhamdulillah..

ninie_azriena said...
This comment has been removed by the author.
ninie_azriena said...

semua dah ok
tp kalau boleh, buang word verification kat komen nie yer..
coz kdg2 org mls nak taip huruf2 tu..
nice to know u (n_n)


http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

suka header blog ni..gelapnya..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

..cik gugu.. said...

sila tkar kpd pop up window utk kumen ni ye..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

* Zaleta * said...

header yg cantik...ermm..yg lain ok cuma kalau boleh bahagian komen jgn pakai verification word sbb org memang malas nak guna..dan kalau nak cepat cuba guna pop up...cuba cari tutor kat lyssa secret...itu jer...keep it up..:)

Lulu Caldina said...

gelap, tapi menawan.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

setuju dgn zaletta. takperlu word verification. susah org nak komen.

+_Miss.Jannah_+ said...

blog dah sangat cun!!
tapi yang tak cunnya words verification tu :(

happy blogging tau? :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

emmajean said...

Hi... Emma datang nie !! Blog nie yang simple and nice. Happy blogging :d


http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

semua oke tapi komen buat pop up da tak perlu word vertification

me@monolog said...

nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ezumie esbarisma said...

terima kasih semua..ezumie cuba betulkan mana silap..tp ezumie xreti cmne nk tukar pop up tu..dan cmne xnak kasi word verification tu..hehe sila tunjuk ajar ^_^

Mrs. Farhan said...

Blog dah cantek sgt dahh. =D


Saya datang follow awak. Selamat berkenalan.

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading dan buat komen pop window, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

ezumie esbarisma said...

terima kasih ye ^_^

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

kemaskan gambar kat sidebar... buang widget yang tak perlu...
lagi satu... Word Verification... nanti check balik kat setting ye... heee


happy blogging..=D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

chegu abbas said...

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

SoLy SoLicious said...

Dtg singgah kritik ^________^..
heee...mcm la saye bagus sgt bab2 kritik belog ni..


Btw : belog dah cun..tp kat komen ni, kalo xde word verification lg cun...heeee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kaki Wayang said...

Blog yang aku suka:
1. buang mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
2. simple, takde lampu lip lap
3. takde salji salju
4. xde widget yang mengarut
5. pemilihan warna yang xsesuai..
6. Word verification ta mau tau

Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/Arzpi/~3/ay3YVp0o3fc/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

nur izzati zakaria said...

nice blog . keep it up :D
klw boleh Word Verification tu buangkan je la ekh

cik Beskod said...

nampak kemas dan memuaskan hehe cewah hehe.. x pandai nak kritik sgt nie hehe :) btw i like ur blog hehe :)

jemput2 lah dtg ke sini pulak hehe
http://alyajane.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

btw kemas kan ape yg patut je hehe...

dan word verification tu jgn bubuh heheheh

miszatie said...

ske je bace..tulisan die senang dibaca.nice..keep i up..jmpt bertandang ye :)

Asyieq-iN Rkey said...

blog nampak gelap sket..>.<

jom g kritik blog kte lak
http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

ezumie esbarisma said...

ade lagi ke Word Verification tu? cmne nk buat eh? ezumie xpndai setting2 ni..haishh T_T ezumie akan cuba baiki

meaw said...

hai lecturer,hehe.... macam widget kat tepi ni yang mana tak penting sangat boleh buat atau buat list scroll,jimat ruang sikit n tak nampak terabur,pastu word verification kat kotak komen ni buang...g kat setting>comments>show word verification for comments tu tick no>save :D

http://letopkeypad.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ezumie esbarisma said...

oh yeke ngee thnks2 makaceh2.. ^_^

نور عملينا زهافيرح said...

nice blog :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-bleh.html

Ninie Dora said...

semuanye ok je cuma mane2 widget yg xbrpae pnting xyah letak..
nice blog actually :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

gadis melayu said...

opocot.. terkejut den.. lagu kuat sgt.. kesian kt yg pakai ear phone..

ape pown happy blogging..^_^

jom kritik blog gadis pulak..
BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

jom join nie jugak..
camner nak join churp churp

Mah@mahu said...

Apa lagi dah suruh kritikkan ni lah masa nyer hehehehe.. nak gua kritik ker ni kena tahan mata yg membaca hehehehe..

ezumie esbarisma said...

heheheh makacehhh :P akan cuba perbaiki lagi ngee...kritik je la pape aslkan menbina.. :)

keryohkery said...

blog dah smart.ringan.
penggunaan kaler yg nice..
kalau xde lagu lg ok kot..
keep it up!



hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said...

follower ke 193! fuhh!

rasanya blog xde pape masalah. ok je, mesra pembaca.

jom la singgah blog kite pulak :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

normala_ali said...

blog cantek n kemas.. suka la ayat
'Mr. and mrs bebear' sweet gitu.. (^_^)

ezumie esbarisma said...

hehehe makacehh ^_^

Fad said...

bckground bg ceria cket la.hehehe
follow awk..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ezumie esbarisma said...

hehhe xceria lagi eh..hitam itu menawan hehe..thnks... ^_^

AINNZ ABIGGAILL said...

Hello! :)

1. sidebar maybe nk kena lebarkan lagi kut sebab ada gambar yg mcm terkeluar dr box

2. i luv ur bckgrnd song :]

3. Bahagian header mcm kena adjust2 sikit


nie pndpt je, jgn marah haaa! have a nice day :)



http://ainnzabiggaill.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

wanie wonek said...

singgah n follow sini. nice blog yewwww.

http://waniewonek.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!