Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Sunday, February 28, 2016

MURAHHH..MURAHH..CADAR PATCHWORK 100% COTTON..!!!

Assalamualaikumm.... syukur Alhamdulillah lama xupdate kt blog sbb xingt pasword hihihiiii...
aktif kt facebook je sbb sebuk dgn bisnes online dan xlama lagi nk dpt cahaya mata yg kedua...twins plak tu..dua2 gurl..syukur rezeki kluarga..

ok..mulanya aku ni hanya pembeli cadar patchwork je...sbb aku suka dengan design ,colour dan mmg mudah bagun2 xpayah tarik cadar sperti selalu... dari pembeli syukur Alhamdulillah aku penjual plak..aku jual murah2 je xde la untung byk..sbb aku beli pn nk pkai utk diri sndiri..hahhahaa mmg aku giler dgn cadar ni..syukur Alhamdulillah custemer pun makin btambah...

cadar patchwork 100% cotton..xrosak bila dicuci..lembut dan sejuk..xbergetah ok..mmg kualiti.

( 3 pcs )
1 cadar
2 sarung bantal
1 set = rm 100
3 set = rm 98/set
 
( 6 pcs )
1 cadar
4 sarung bantal
1 sarung bantal peluk
1 set = rm 140
3 set = rm138/set

boleh wassap : 0129518077 atau ke FB ezumie esbarisma.








1 comment:

Nice Post said...

Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

Nice Site...............

Sarkari Result
Sarkari Results
sarkariexam
Sarkari Result 2019
sarkariresult
sarkari job
sarkariexam result
sarkari naukri in up
rojgar result
sarkari result in hindi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!