Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Wednesday, April 13, 2011

Senarai terkini : blog cute dlm follower 100 keatas..

Assalamualaikum... haaaa... ^_^

Ni senarai yang telah ambil award dari ezumie ye..Yang telah tinggal kan link mereka untuk diterjah oleh ezumie ke blog mereka2 semula. Sebab ezumie nk buat pemilihan Blog mana paling cute dan bertuah untuk dapat hadiah dari Ezumie... Ini untuk meraikan followers 100 keatas yang sudi untuk follow ezumie punya blog..Hanya ini dapat ezumie balas jasa korang...

sesiapa yang nak join untuk mendapatkan hadiah sila la join.. sebarkan pada rakan2 kamu juga ya.. ^_^ masih sempat lagi...~enjoy n chill....

Ni senarai link mereka yang telah ambil award dari ezumie:

1. http://yunabella.blogspot.com/2011/04/dapat-hadiah-lagi.html

2.http://nurulwany91.blogspot.com

3.http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/1st-time-dapat-award.html

4.http://atieserina.blogspot.com/

5.http://isainz1327.blogspot.com/

6.http://ekaanyah93.blogspot.com/

7. http://cikbibahyana.blogspot.com/

8.http://anismelon.blogspot.com/2011/04/award1st-award-dari-ezumie.html

9.http://www.etiey.com

10.http://asmabluppy.blogspot.com

11.http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/yeah-aku-dapat-awardterima-kasih.html


hanya ni je yang ezumie dapat terjah blog mereka.Yang mana link mereka yang xde tu kemungkinan ezumie xdapat jejak.mintak maaf ye..dan blog yang ezumie terjah xde award dr ezumie juga xdpt disenaraikan dlm ni..hanya mereka2 yang tinggalkan link dan blog mereka ada simpan award dari ezumie je yang dapat ezumie senaraikan..sesiapa nk hadiah cuba lagi masih sempat lg nih.. ^_^ jgn lupa tinggalkan link dan jAdi follower ezumie.

5 comments:

nurul wany said...

beznya...ma kcih ezumie..hehehe...:))

pyqah said...

THNXX ... heheh :)

ezumie esbarisma said...

^_^ sama2 hehehe

anismelon said...

eheeee..cepat cepat vote sy..no 8..weee..:p..thanks yup menyenaraikn blog yg merepek lg mengarot nie..:)

ezumie esbarisma said...

heheh same2 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!