Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Thursday, April 21, 2011

VESPA STYLE ~

kak Wa with vespa hehe...


SALAM.... ^_^ hye kawan2

Sekali lagi aku pakai photo masa g indonesia hari tu.. hehe.. bukan nk becerita pasal gambar ni.. cuma aku tiba-tiba macam tertarik pasa kenderaan spesis "ketot" ni.. hehe CUTE je aku tengok..

Teringin lak nak pakai Vespa.hehe... tapi kalau aku
pakai kompom kene gelak..hahaha.. aku dah la tinggi kalau la aku pakai vespa hahhaaha bayang kan...ngeeee ngeri...!!! tak sesuai nyahh..!! auwwww.... tetibe jek jadi lembut hehe...

Tapi org2 yag pakai vespa ni mmg ada style lah..aku suker tgk.. huhu....






********************************

5 comments:

azizul said...

style-style.. :-)

ezumie esbarisma said...

hehe suker lak dia..hahaha

Dda Ly said...

nice entry! saye sgt suke photo² kamu..:)

meh ke rumah..
~mahu gigit²~
keep in touch ye..♥♥♥

Biey said...

nice photo !!

Jom terjah Entri baru !!
AWAS : Bahana Lagu Terbaru Lady Gaga !!

ezumie esbarisma said...

thnks ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!