Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Monday, July 11, 2011

ada sesiapa leh tolong x? button follower hilang ..

assalamualaikum..
adehh 2 hari ezumie perasan button follower ezumie hilang..

ezumie ingat line xclear....mujur la ada blogger tegur ezumie sbb xleh nk follow...
er,,ada sesiapa leh tolong ezumie x mcm mane nk buat kasi ada balik...

hehe ezumie ni sbnarnya bukan reti sgt nk setting2 ni...harap2 sgt blogger2 semua leh tolong :) plezzz...plezz...sob sob...

ezumie ada buat satu contest..kalau sudi sila la join ^_^

contest : aku dan sesuatu

14 comments:

SoLy SoLicious said...

sy punye dh 3 ari xde.. :(

me@monolog said...

sama la kita..

ezumie esbarisma said...

lagi lame dr ezumie... :( mcm mane nk buat ni

farah hanim said...

saya pon xtaw jalan penyelesainnye..tp awk bole try tgk kat sini.mgkin bole bntu

http://www.latest-techtips.com/2011/04/how-to-add-blogger-follow-button.html

ezumie esbarisma said...

ye ke..tengkiu2...

farah hanim said...

hhee..cube la try,,itu mgkin bole bntu skit tuk org2 len folww awk..hehe :)

ezumie esbarisma said...

heheh terima ksh byk2 ezumie try buat ^_^

KhAiReDzAiMy said...

cuna try alihkan follower tu kat tmpat lain.. maksudnya.. side bar... or kat bawah ke... coz sya ubah kat atas x kuar followers.. tapi kat side bar kuar...

cuba tryla...

saya dah buat oklah

ezumie esbarisma said...

yeke..ok2 saya cuna :) terima kasih

hyemynameisrasyid said...

hehe.,bgus2.,skang dh ada blik kn.,^^


salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

ezumie esbarisma said...

heheh dah ade alhamdulillah..

KhAiReDzAiMy said...

kan dah ada... Silap ejala tadi 'Cuna' is 'cuba'

ezumie esbarisma said...

hehehe ada dah terima ksh ^_^

Cik Misi said...

jum usha entry ni Tutorial Follow Blog Secara Manual

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!