Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Friday, July 1, 2011

Gegar Blog July 2011

Assalamaualikum ! ^_^


Jom join dan kasi gegar :) klik sini

Malam ni ezumie bosan sangat2 dan tibe2 ternampak entry incit Ben kita ada buat gegar2 blog.. hehhe..kalau nak ikot kan ezumie dah banyak join incit Ben punya segmen. Walaupun xpernah dapat pape dari incit Ben..tapi ezumie suke je dgn segmen2 beliau.. amat bernas dan telus kerana niatnya nk membantu blog2 yg xseberapa seperti bloq ezumie ni trus dpt banyak kenalan...harap2 mcm tu lah.. :)
Ezumie nak sangat jadi blogger yang bagus seperti mereka2 ini.. penulisan,idea dan penyampaian amat2 bagus sekali..hmmm.....
bukan senang nk jadi blogger ni kan...
kadang2 ezumie pun dah abis idea mcm mana nk menarik minat org pada blog kita..
hehe apa kan daya ezumie blajar pun xpandai..jadi ala kadar je bloq ezumie ni pun.. moga2 mereka2 ini terus berjaya dimasa akan datang..buat rakan2 baru dan yg join segmen ni moga2 korang pun suksess selalu ^_^

wsalam.....


22 comments:

Alya Esprézzo said...

cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

ezumie esbarisma said...

hyee ^_^ trima ksh kerana gegarkan blog ni huhhuu

Nash said...

Ai! Datang bertandang dari blog abg ben. Jom gegar2 blog sy lak, hehe..
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

ezumie esbarisma said...

hehe thnks ^_^

Nash said...

lawatan senula.. jom lawat balik! hehe,,
nashfahrenheit.blogspot.com

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ezumie esbarisma said...

hehheh terima ksh ye ^_^

nurdani said...

menggegar blog :)
salam perkenalan

ezumie esbarisma said...

salam pkenalan :)

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

ezumie esbarisma said...

thnks ^_^

r.a.firdausi said...

datang menggegar disini...:)

http://abangkacak.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

ezumie esbarisma said...

THNKS ^_^

Blogberry Emry said...

Salam gegar..Jom lawat Blogberry Emry™ nak??

ezumie esbarisma said...

baik :)

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. VIDEO : Peristiwa Berdarah 13 mei 1969 Jangan Dibiarkan Berulang
2. Cara Membezakan Kucing Sebenar dan Kucing Jelmaan Jin
3. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya
4. Kota Kinabalu (From KKIA to 1Borneo)
5. Siapa Tak Nak Laki Macam Ni?! Aku Nakkkk!!!
6. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
7. Udah-udah Ler Tu Luna Nak Ganggu Dia, Tapi Dia Sangat Comel Okeh! Seriusss!!!
8. Adakah Siput Sinonim Dengan Lembab dan Lambat Sahaja?!

by LUNA LANUN

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

ezumie esbarisma said...

thnks ^_^ i will

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

ezumie esbarisma said...

heheh trima ksh kerana singgah ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!