Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Thursday, August 11, 2011

Dalam Soal ni PerLu Malu Atau Tak?

Salam...
alhamdulillah..sampai je dalam kelas, macam biasa sambil nk menunggu student2 ezumie masuk kelas, ezumie pun saje bersantai2 bukak facebook. Tengok kalau ade sape2 komen wall... hehe perghh....!!! komen penuh muke surat..aduyaiii..bru smlm je xbukak..hehe.. termasuk la mr.bebear kesayangan..amboii bkn main eh kutuk aweks sndiri..huh..!!

Tapi bukan tu yang aku nk ceritakan.. Aku buka 1 post ni dekat page photography. Sebab aku tengok ade mentioned name aku disitu...Then aku bukak..Wow..!!! ade jemputan khas untuk aku dari para2 photografer ni...mak aiiiii..... rase sangat terkejut.. bertapa betuahnye aku apabila diberi perhatian dikalangan otai-otai photography ni..amat berbangga..tapi....rase serba salah terpancar dihati.. nak pergi ke xnak...aku malu sebenarnya..sebab kebanyakkan photographer ni lelaki.. tambahan pulak aku kurang mengenali mereka2 ini..itu pun hasil setelah mereka melihat karya aku post di facebook... dan bakat ku diceritakan salah sorg staff tempat aku keje kt sini.. dia salah sorg photographer tersebut.... ini jemputan yang aku terima..


p/s: penampilan istimewa tu ezumie...???wahhhh

jemputan dari

Mohd Idris Amir
+ BERBUKA PUASA + official +
Dalam kemeriahan bulan ramadhan, disamping menanti menjelmanya kehadiran bulan syawal yang tidak berapa lama lagi...elok kiranya kita berkumpul dan berbuka puasa bersama sambil mengerat silaturrahim antara kita. disamping meneguhkan ikatan persahabatan dan kasih sayang sesama kita. jika tidak sekarang, tiada jaminan untuk bersama untuk ramadhan yang akan datang. moga kita dipanjangkan usia~

hari : sabtu, 13 ogos 2011
masa : jam 5.00 petang
tempat : bazar ramadhan MARANG

acara program ~
1. berkumpul di jeti marang jam 5ptg.
2.street photo 30hari 30bazar, sambil membeli juadah untuk berbuka.
3.kemuncak majlis,7.30 ptg, berbuka bersama2 Ezumie Esbarisma.
4.solat dan bersurai.
5.*yang nak stay terawikh digalakkan~


~mood tengah memikir ni nk pergi ke tak..tolongggg... \(T,T)/

8 comments:

farah hanim said...

say: pergii jeee :D
hhee..mesti seronk :D

ezumie esbarisma said...

serba salah sbb sy ni pemalu hehe.. emm insyaallah pergi kot dah org beri pengiktirafan mcm tu..

ejai_ej said...

huhu peluang tu ezumie.. lagi pon ko bley cedok ilmu dari otai2 tu nnt. huhuhu.. ko sedot ilmu dieorg tu sampai kering. hhahahahha

ezumie esbarisma said...

hehe btul jgk tu..tapi mcm segan lak..ari tu de ajak ezumie dah..tp ezumie tolak,then skali lagi dia ajak siap buat header cmtu kt atas perghh mcm berat hati je nk tolak..

lora aida said...

wahh isma...u the best laa..mmg rugi kalo ko xpegi...penampilan istimewa tu...hahaha....kalo ko xpegi..xdela watak utama...aperrraaa....so no thinking2..juz g je dear...support u from th back...p/s: jgn luper tapaw skit ape yg de..heh

ezumie esbarisma said...

hehhe thanks aida..ngee.. maluu tp ku pergi jugak hehehe...sok ni..tkot nye

lora aida said...

chill jer...ha2,..bwk mr bebear lg syok kan..har2

ezumie esbarisma said...

hihihi lau die ade best jgk huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!