Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Wednesday, August 10, 2011

Hijab semakin FoFular...hehe..

Ngeee..... I loikeee HIJAB......
nampak macam cumel lak bile pakai..
tapi ezumie xreti nk balut2 ni.. then muke ezumie xsesuai kot..
tapi bile tengok orang pakai alahaii..cumell nyee ^^)
geramm tau...!!!!!
jgn kasi i jeles okay..!!! hehe..

Ingat raye ni nk try pkai Hijab ar...ok x?? mcm diorg ni..
so awesome.!!! suwettt..



wow..ni kalau ezumie pakai cmni agak2 de org tergude x?hehe...


haishhh....see....see....nice kan..??? chntek sangat....

Ini jenis-jenis tudung yang de jual kt pasaran...ouchh..
ezumie mesti beli....!!!!!!

p/s : gambar hiasan di ambil dari pakcik google.. :)
...

7 comments:

AsyieqiN Rkey said...

tengok tutorial banyak2 msti boleh pnye..=)

Etong said...

yupp. bnyak sgt tutorial org buat. konfirm okay tu :) try lah k..

ezumie esbarisma said...

hehe..yess ezumie nk try jgk nnt.. thnks ^_^ harap2 sesuai dgn muke ni..

einz miszmessy said...

boleh....tp diharapkan jgn terlalu teruja ya...sehinggakan t tak mengikut tetapan syarak dlm menutup aurat...^_^....selamat mencuba....

einz miszmessy said...

boleh....tp diharapkan jgn terlalu teruja ya...sehinggakan t tak mengikut tetapan syarak dlm menutup aurat...^_^....selamat mencuba....

einz miszmessy said...

boleh....tp diharapkan jgn terlalu teruja ya...sehinggakan t tak mengikut tetapan syarak dlm menutup aurat...^_^....selamat mencuba....

ezumie esbarisma said...

hehe insyaallah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!