Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Tuesday, August 9, 2011

PEMENANG CONTEST: AKU DAN SESUATU

TAHNIAHHHHHHHHHHHH........!!!!!! Alhamdulillah akhirnya tamat contest tersebut. Ezumie memohon maaf atas kelewatan untuk mengumum nama pemenang.. ezumie telah memilih 2 pemenang yang bertuah untuk memenangi hadiah ikhlas sumbangan dari ezumie... Siapa yang bertuah tu ye?? jommmm kita lihattt.......................~~

PERTAMA:~ bLOG nIDA


Ezumie memilih gambar tersebut kerana ia sangat menarik dan kreatif..!!!! dan Ezumie dapat mendalami minatnya berdasarkan gambaran diatas....ouchhh.. i likee... tahniah kepada awk nida kerana berjaya memikat hati saye ^^)


KEDUA:- MRS.FARHAN

then...peserta kedua yang bertuah dan cumel ini telah dipilih oleh ezumie coz gambarnye sangat cute..!!!!!!!!!! dan kena dengan kehidupan dan impian beliau... cute dan awesome... gud job!!!!


KEPADA PESERTA YANG LAIN JANGAN LA MENGAMBIL HATI YA..
Gambar kamu semua sangat bermakna dan penuh dengan mesej... sekurang-kurangnya anda tahu apa yang anda ingin kan dalam kehidupan..kita ada matlamat..kita ada tujuan..dan kita bukan hanya hidup dalam kekosongan...syabas buat anda semua...nnt cuba lagi ye... cuma kurang bernasib baik je.. nk ikotkan hati ezumie ni nk je kasi semua ni hadiah..tp buget xcukup..just untuk 2 org je... dan mereka adalah yang diantara yg terbaik....

HADIAH-HADIAHNYA...:-
takde lah lumayan macam orang lain...anggap ini suatu amal dan sedekah ezumie pada anda. rezeki buat kamu berdua dibulan puasa ini...

pertama:

RM 30

kedua:

RM 20

Maaf jika hadiah ini tidak memuaskan hati..ezumie hanya insan biasa yg punyai kelemahan diri.. insyaallah ezumie akan buat yang lebih baik next soon.... ikhlas dr hati.. :)

..p/s: sila emailkan ezumie akaun anda...

6 comments:

Nida said...

Alhamdulillah... syukur, rezeki raya buat keluarga... terima kasih tidak terhingga buat Ezumie.

Kak Nida sudah hantar no acc (fuf323@gmail.com), harap selamat diterima.

Ini n3 penghargaan dari akak:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/alhamdulillah-dunia-mikroku-berjaya.html

terima kasih sekali lagi (senyum sampai telinga... yeeehaaaaa)

Mrs. Farhan said...

wahhh, terharu. maseh ezumie. sayang byk2. mmmuahh. =D

ezumie esbarisma said...

heheh tahniahh ye.. ^_^

selamat berpuasa dan selamat hari raya.. bestt nye dpt menggembirakan org...alhamdulillah...:)

einz miszmessy said...

da agk mrs farhan buleyh menang...tahniah~

ezumie esbarisma said...

isnysaallah ade contest lg next soon

ezumie esbarisma said...

insyaallah **

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!