Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Tuesday, August 23, 2011

Nak Makan Ikan Terubuk Bakar...


ASSALAMUALAIKUM......

perghhhhhhhhhh...terubuk bakar... hehe.kalau balik kampung memang best..!!!! Mak akan masak sedap2 punya...hehehe... Tak sabar rasanya.... Hurmm.... Student aku cuti 25hb Ogos ni.. Aku je terpaksa keje lagi kt terengganu ni.. Adoiii.. Hati aku dah ade kt perlis dah ni......!!!! tinggal jasad jeee kt sini........

Nak balikkkkkkkkkkkk....................... tiket bassssss..ohhh tikettttttttttt...........


(maaf siaran terpaksa dipotong kerana tuan punye blog mengalami masalah mental selepas kena bahan kt pesbuk kaw2 dek sahabat nye pasal raye.... sedihh wehhh.............)

************

4 comments:

kocix! said...

ikan terubuk cicah air asam dekat sini..

http://kocixers.blogspot.com/2011/08/makanan-umpama-dadah.html#comments

huhu

ezumie esbarisma said...

hehe same ar..bestttt...

shela abd rohman said...

sedap nya terubuk bakaqqq !!

ezumie esbarisma said...

hehehee meh la mam hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!