Pengenalan Dari Cik Ezumie ^_^

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Aku seorang Lecture bahagian Architecture di sebuah kolej di terengganu.Aku minat benda2 seni,photography,senibina dll. Aku seorang yang Gila2 dan kadang2 otak xberapa betul sangat.. Suka berkawan dan happy go lucky.

Followers Cik Ezumie ^_^

Thursday, October 6, 2011

Outing Fotografi di Masjid terapung~

Assalamualaikum...

Hari ni ezumie post lagi gambar2 fotografi selepas outing semalam dalam pukul 6ptg smpai 8mlm.. ditemani staff2 kolej ezumie dan student yang turut serta untuk Outing smbil belajar fotografi ni... Memang best dan dapat bertukar2 ilmu dari mereka sedikit sebanyak...







Kalau ade komen tu sila la komen ea..mana tahu boleh diperbaiki lagi ^_^

5 comments:

Nida said...

Subhanallah.. cantik sesangat, tak tahu nak komen apa lagi dah :)

budak penjara said...

ok dh cntik amik pic2 tu

ezumie esbarisma said...

terima kasih ^_^

my360finder said...

salam kenal...

cantik2 gambar
dan yang ketiga..ala2 digitalmukmin gitu..pandai angle

ezumie esbarisma said...

thnks..masih mencuba lagi ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Try us on Wibiya!